Nadaljevanje sodelovanja Rekono d.o.o. in Bankart d.o.o.

V lastniško strukturo podjetja Rekono vstopil Bankart, vodilno slovensko podjetje na področju procesiranja sodobnih plačilnih instrumentov.

 

Rekono, skupaj z Bankartom, sledi skupnemu cilju vzpostavitve medpanožne platforme za elektronsko identifikacijo, ki bo ponudnikom bančnega in finančnega sektorja omogočala razvoj in ponudbo novih, sodobnih, na digitalnih platformah temelječih produktov, saj postajajo bistvenega pomena za zagon storitev, ki jih Bankart ponuja svojim strankam v okviru plačilne vrednostne verige in drugih digitalnih bančnih storitev.

 

V prvi polovici leta sta podjetji tako združili moči in partnersko pristopili k reševanju ovir in oblikovanju novih storitev digitalne transformacije. Na podlagi prepoznanega potenciala in dobrega sodelovanja partnerjev je bila v četrtek 3. 9. 2020 podpisana pogodba, s katero je Bankart vstopil v lastniško strukturo podjetja Rekono. Tako bomo lahko enotno nastopali na trgu in oblikovali skupno strategijo na področju bančnega in finančnega sektorja, hkrati pa omogočili podjetju Rekono, kot panožno neodvisnemu ponudniku digitalnih storitev zaupanja, da rešitev Rekono postane privzeta izbira za elektronsko identifikacijo in avtentikacijo uporabnikov spletnih bančnih storitev.

Druga obvestila