Pogoji uporabe in zasebnost

Pogoji uporabe storitve Subskribo

Ti pogoji predstavljajo splošne pogoje uporabe spletne storitve Subskribo, ki jo uporabnikom zagotavlja družba Rekono d.o.o. Določajo uporabo storitve Subskribo, ravnanje z osebnimi podatki ter vse ostale relevantne pogoje. V skladu s temi pogoji je uporabnik storitve Subskribo upravičen uporabljati storitev Subskribo za namene elektronskega podpisovanja in drugih oblik obdelave elektronskih dokumentov. Storitev Subskribo je uporabnikom v omejenem obsegu na voljo brezplačno.

Politika zasebnosti storitve Subskribo

Politika zasebnosti opisuje vrsto in namen uporabe podatkov, ki se zbirajo na spletnih straneh podjetja Rekono d.o.o., ter kako se jih lahko spremeni ali izbriše. Zbrani osebni podatki se obravnavajo skladno s to politiko in veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov.

Politika piškotkov storitve Subskribo

Piškotki so manjše datoteke, ki shranijo nastavitve spletnih strani. Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi ti dostopajo do interneta, z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu.