Rekono v času COVID-19

Rekono v času COVID-19

 

Večina od nas v tem času izjavaja svoje delovne aktivnosti od doma. Pri tem se nam zdi še kako pomembno, da smo, ob vsakem trenutku, ne glede na čas in prostor, na nepredvidljive situacije kar se da dobro pripravljeni. Naj sprememba lokacije vašega poslovanja ne zmoti vašega poslovanja.

Želimo vam dokazati, da je tudi v času nepredvidljivih okoliščin mogoče nemoteno poslovati, zato vas vabimo, da izkoristite priložnost in za čas epidemije brezplačno preizkusite naše rešitve.

Z uporabo storitev Rekono bo tako vaše poslovanje tudi v pogojih »socialne distance« potekalo nemoteno, varno in učinkovito, za vas in vaše stranke, ne glede na prostor in čas.

V uporabo vam ponujamo storitev, ki zajema centralno upravljanje e-identitet Rekono.ID ter rešitev naprednega e-podpisa na daljavo Rekono.Sign.

Rešitvi podjetjem in posameznikom omogočata, da lahko od kjerkoli in kadarkoli varno digitalno poslujejo ter nemoteno opravljajo svoje aktivnosti.

Predstavlja varno identifikacijo na daljavo ter na ta način omogoča celovito poslovanje in izvajanje aktivnosti na zaupanja vreden in povsem varen način brez fizične prisotnosti.  

Na voljo je tudi videoidentifikacija, ki omogoča, da lahko posle sklepate nemoteno in povsem varno.

Prav tako se vam ni treba bati, da vas bo po vrnitvi v pisarno čakal kup dokumentacije za podpis, saj lahko dokumente podpišete z rešitvijo naprednega e-podpisa Rekono.Sign.

Za uporabo storitve Rekono potrebujete le s spletom povezano komunikacijsko napravo (npr. pametni telefon) in delo boste lahko nadaljevali tam, kjer ste morda mislili, da vam ga bo koronavirus onemogočil.  

Za čas epidemije virusa vam torej rešitev Rekono.ID in Rekono.Sign ponujamo v brezplačno uporabo. Vse kar morate storiti je, da nas kontaktirajte nas info@rekono.si ali na 0401 606 606. Rešitev je uporabniku prijazna, tako boste lahko že v naslednjem trenutku začeli koristiti ugodnost.

Seveda pa vam v vseh pogledih najbolj služi vaše zdravje, zato vam želimo, da v tem težavnem okolju ostanete zdravi.

Ekipa Rekono d.o.o

Druga obvestila