Pravilnik o zasebnosti Osi OnePass

OSI OnePASS je aplikacija podjetja OSI d.o.o., ki ponuja namizno in mobilno aplikacijo za preverjanje v dveh korakih. Aplikacija OSI OnePASS generira enkratna gesla, ki jih lahko uporabite za preverjanje v dveh korakih z Rekonom združljivimi računi ter jim dodate še eno raven varnosti. OSI OnePASS lahko uporabite namesto programa Google Authenticator za dvostopenjsko avtentikacijo.
Pravilnik o zasebnosti pojasnjuje, kako zbiramo, uporabljamo, varujemo ali drugače upravljamo vaše podatke, ki omogočajo prepoznavanje posameznika.

1. Katere osebne podatke zbiramo od oseb, ki uporabljajo aplikacijo?

OSI d.o.o. ne nadzoruje in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov obiskovalcev naših strani, saj le-ti niso potrebni pri nalaganju aplikacije OSI OnePASS na računalnik ali mobilno napravo. Osebnih podatkov torej ne moremo zbirati, nadzorovati, obdelovati ali deliti s tretjimi osebami oziroma z našimi povezanimi družbami.

2. Kdaj zbiramo podatke?

OSI d.o.o. ne zbira nobenih osebnih podatkov.

3. Kako uporabljamo in varujemo vaše podatke?

Vaših podatkov ne uporabljamo. Vsi podatki se hranijo samo lokalno znotraj naprave in niso nikoli preneseni na strežnik. Vsi podatki v napravi so šifrirani.

4. Razkritje tretjim osebam

Osebnih podatkov ne prodajamo ali kako drugače posredujemo tretjim osebam.

5. Kontakt

V primeru spora glede pravilnika o zasebnosti nam pišite na info@osi.si ali pa na spodnji naslov:

    • OSI d.o.o.
  • Ukmarjeva ulica 2
  • 1000 Ljubljana
  • Slovenjia

Podjetje OSI d.o.o, ki skrbi za delovanje sistema Rekono, ima dolgoletne izkušnje na področju informacijskih sistemov, sistemov elektronske identitete in elektronskih podpisov, sistemov informacijske varnosti ter sistemske integracije.

© 2019 Rekono d.o.o. Vse pravice pridržane