Navodila za aktivacijo aplikacije OnePass na napravah Android

Dokument podrobno opisuje vse korake aktivacije aplikacije Rekono OnePass in opisuje postopke odpravljanja napak, ki se lahko pojavijo med aktivacijo aplikacije na določenih mobilnih platformah ali napravah.

Imate težave?

Pred aktivacijo naprave preverite, ali izpolnjujete spodnje predpogoje:

 • Povezava

  Naprava mora imeti stabilno internetno povezavo brez VPN-jev ali drugih omejitev omrežja.

 • Lastništvo

  Naprava mora imeti nastavljeno telefonsko številko, ki je enaka tisti, ki je registrirana v računu Rekono.

 • Postopek

  Zaključiti morate vse postopke registracije naprave, preden se pojavi obvestilo ‘Aktivirajte napravo’.

 • Pomembno

  POMEMBNO: omogočiti morate samo en tip mrežne povezave, WIFI ali LTE, in ne večih, Če temu ni tako, dobite obvestilo o napaki, da se IP naslov omrežja ne ujema z IP-jem Rekono prijave.

 • Android

  Omogočiti morate odpiranje povezav za aplikacijo Rekono OnePass. Sistemske nastavitve naprave so različne pri različnih ponudnikih mobilnih storitev.

 • Android VPN

  Možnost Google One VPN mora biti onemogočena. Novejše naprave imajo to možnost privzeto omogočeno in jo je treba izklopiti.

 • iOS VPN

  Možnost zasebnega releja (Private Relay) mora biti onemogočena. Če ste naročeni na iCloud+, morate onemogočiti možnost ‘Private Relay’ v nastavitvah aplikacije.

rekono_logo_napis

Ekipa, ki skrbi za delovanje sistema Rekono, ima dolgoletne izkušnje na področju informacijskih sistemov, sistemov elektronske identitete in elektronskih podpisov, sistemov informacijske varnosti ter sistemske integracije. Podjetje Rekono, ki skrbi za delovanje sistema, ima za svoje IT-storitve vzpostavljen sistem upravljanja storitev, ki je certificiran po standardu ISO 20000, sistem vodenja varovanja informacij, ki je certificiran po standardu ISO 27001 ter sistem vodenja kakovosti, ki je certificiran po standardu ISO 9001. Podjetje Rekono je tudi prejemnik pristopnega certifikata Družbeno odgovoren delodajalec, katerega naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.


© 2023 Rekono d.o.o., Vse pravice pridržane