Status delovanja / System status

Vse storitve delujejo nemoteno / All services are Up & Running 100%

Za več informacij kliknite tukaj.

Varno podpišite iz udobja vašega doma

Rešitev za zanesljivo oddaljeno podpisovanje s prijaznim uporabniškim vmesnikom. Varno podpišite dokumente kadarkoli in kjerkoli.

Podjetje Rekono, ki skrbi za delovanje sistema, ima za svoje IT-storitve vzpostavljen sistem upravljanja storitev, ki je certificiran po standardu ISO 20000, sistem vodenja varovanja informacij, ki je certificiran po standardu ISO 27001 ter sistem vodenja kakovosti, ki je certificiran po standarduter ISO 9001.

Varno podpišite iz udobja vašega doma

Rešitev za zanesljivo oddaljeno podpisovanje s prijaznim uporabniškim vmesnikom. Varno podpišite dokumente kadarkoli in kjerkoli.

Zaupajo nam največja slovenska podjetja. Z Rekonom je vaša identiteta varna!
image image image
Enostavno

Preprosta in prilagodljiva uporaba z dvofaktorsko prijavo, brez potrebe po namestitvi dodatne programske opreme.

Hitro

Integracija obstoječih metod in vpeljava sodobnejših načinov avtentikacije v nameščeno platformo.

Varno

Zgotavlja močno kriptografsko zaščito podatkov in ponuja različne načine preverjanja identitete.

Možnosti avtentikacije

Avtentikacija s potisnimi sporočili (Push Authentication) in generatorjem enkratnih geselz aplikacijo Rekono OnePass, z najvarnejšimi digitalnimi potrdili, SMS-prijava in druge možnosti.

Nadzor in upravljanje e-identitete

Rekono omogoča lastniku podatkov, da prek spletnega vmesnika izdaja pooblastila za dostope do svojih podatkov.

Uporabnik lahko ureja, do katerih podatkov dostopa pooblastitelj, pri čemer lahko dostope tudi časovno omeji.

Preprosta uporaba na pametnih telefonih

Rekono je prilagojen za preprosto uporabo na pametnih telefonih in podpira avtentikacijo za mobilne aplikacije. Varno dostopanje z visokim nivojem zaupanja v identiteto posameznika še nikoli ni bilo tako enostavno.

Naj vas ne skrbi GDPR.
Rekono upošteva vse uredbe.

Sistem Rekono je upravljan v skladu z zahtevami evropskih uredb eIDAS in GDPR. Podjetje Rekono, ki skrbi za delovanje sistema, ima za svoje IT-storitve vzpostavljen sistem vodenja varovanja informacij, ki je certificiran po standardu ISO 27001. Podjetje Rekono se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov uporabnikov storitve Rekono. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Račun Rekono v dveh minutah!

Za registracijo novega računa Rekono potrebujete e-naslov in pametni telefon. Za popolno brezskrbnost priporočamo, da registrirate svoje osebne podatke in dodate osebno digitalno potrdilo. Z uporabo digitalnega potrdila ali potrdila na pametni kartici lahko dostopate do vseh podprtih aplikacij.

rekono_logo_napis

Ekipa, ki skrbi za delovanje sistema Rekono, ima dolgoletne izkušnje na področju informacijskih sistemov, sistemov elektronske identitete in elektronskih podpisov, sistemov informacijske varnosti ter sistemske integracije. Podjetje Rekono, ki skrbi za delovanje sistema, ima za svoje IT-storitve vzpostavljen sistem upravljanja storitev, ki je certificiran po standardu ISO 20000, sistem vodenja varovanja informacij, ki je certificiran po standardu ISO 27001 ter sistem vodenja kakovosti, ki je certificiran po standardu ISO 9001.

© 2019 Rekono d.o.o., Vse pravice pridržane