Novosti

PUK Koda

Z 2. septembrom 2019 bo storitev Rekono dobila pomembno novost za varno uporabo in upravljanje uporabniškega računa. Vsak uporabnik, ki bo opravil registracijo po navedenem datumu, bo med samim postopkom registracije prejel 8-mestno kodo PUK, ki jo je dolžan hraniti na varnem mediju.   Koda PUK izkazuje lastništvo nad računom Rekono in uporabniku omogoča dostop in varno ponastavitev varnostnih mehanizmov njegovega računa Rekono v primeru izgube gesla in ostalih varnostnih mehanizmov. Uporabnik bo ob prijavi

Več »

Tvoja spletna

osebna izkaznica

Rešitev za zanesljivo preverjanje identitete s prijaznim uporabniškim vmesnikom. Varno dostopajte do aplikacij kjerkoli in kadarkoli.

Zaupajo nam največja slovenska podjetja. Z Rekonom je vaša identiteta varna!
image image image
Enostavno

Preprosta in prilagodljiva uporaba z dvofaktorsko prijavo, brez potrebe po namestitvi dodatne programske opreme.

Hitro

Integracija obstoječih metod in vpeljava sodobnejših načinov avtentikacije v nameščeno platformo.

Varno

Zgotavlja močno kriptografsko zaščito podatkov in ponuja različne načine preverjanja identitete.

Možnosti avtentikacije

Integracija z najvarnejšimi digitalnimi potrdili, SMS-prijava, generator enkratnih gesel OSI OnePASS in druge možnosti.

Nadzor in upravljanje e-identitete

Rekono omogoča lastniku podatkov, da prek spletnega vmesnika izdaja pooblastila za dostope do svojih podatkov.

Uporabnik lahko ureja, do katerih podatkov dostopa pooblastitelj, pri čemer lahko dostope tudi časovno omeji.

Preprosta uporaba na pametnih telefonih

Rekono je prilagojen za preprosto uporabo na pametnih telefonih in podpira avtentikacijo za mobilne aplikacije. Varno dostopanje z visokim nivojem zaupanja v identiteto posameznika še nikoli ni bilo tako enostavno.

Naj vas ne skrbi GDPR.
Rekono upošteva vse uredbe.

Sistem Rekono je upravljan v skladu z zahtevami evropskih uredb eIDAS in GDPR. Podjetje Rekono, ki skrbi za delovanje sistema, ima za svoje IT-storitve vzpostavljen sistem vodenja varovanja informacij, ki je certificiran po standardu ISO 27001. Podjetje Rekono se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov uporabnikov storitve Rekono. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Račun Rekono v dveh minutah!

Za registracijo novega računa Rekono potrebujete e-naslov in pametni telefon. Za popolno brezskrbnost priporočamo, da registrirate svoje osebne podatke in dodate osebno digitalno potrdilo. Z uporabo digitalnega potrdila ali potrdila na pametni kartici lahko dostopate do vseh podprtih aplikacij.