Cenik storitev Rekono za končne uporabnike

Navedene cene so izključno za končne uporabnike (imetnike računa Rekono). Cene za ponudnike storitev posredujemo na podlagi povpraševanja, poslanega na info@rekono.si.

Cenik uporabe identifikacijskih sredstev (račun Rekono)

Storitev Rekono.ID oz. račun Rekono je identifikacijsko sredstvo, ki se uporablja za dostop do storitev različnih ponudnikov in storitev Rekono. 

 

Račun Rekono uporabnikom omogoča:

 • Avtentikacijo in identifikacijo

  Prijava z uporabniškim imenom in geslom ter dodatnim mehanizmom (2FA) v spletne storitve ponudnikov storitev, identifikacija uporabnikov z namenom dviga zaupanja v identiteto ter upravljanje uporabniškega računa v nadzorni plošči.

 • Uporabo mobilne aplikacije Rekono OnePass

  Prijava preko potisnih obvestil oz. enkratnega gesla, ustvarjenega v aplikaciji Rekono OnePass. Podpisovanje dokumentov v okviru storitev zaupanja in upravljanje uporabniškega računa.

 • Podpisovanje dokumentov

  Podpisovanje dokumentov z naprednim podpisom in kvalificiranim časovnim žigom preko spletnega vmesnika in mobilne aplikacije Rekono OnePass.

 • Bančne storitve

  Storitve odreditve plačil (PIS), potrjevanje spletnih nakupov (3-D Secure) z uporabo mobilne aplikacije Rekono OnePass in spletnega vmesnika.

EUR 0 mesec

Račun
Ustvari računCenik storitev zaupanja

Storitve v okviru Rekono.TS (Storitve zaupanja) so storitve za ustvarjanje elektronskih podpisov, elektronskih žigov podjetij in elektronskih časovnih žigov.

Napredni podpis

Na voljo vsem uporabnikom z najmanj nizkim nivojem zaupanja v identiteto, ki so bili identificirani fizično ali oddaljeno.
Rekono.Sign omogoča ustvarjanje naprednih elektronskih podpisov na daljavo v skladu z Uredbo eIDAS in zagotavlja, da ima podpisnik izključni nadzor nad uporabo svojih podatkov na oddaljeni napravi za ustvarjanje elektronskega podpisa, s katero v njegovem imenu upravlja ponudnik storitve zaupanja, in da so pri uporabi naprave izpolnjene zahteve za napredni elektronski podpis. Podpis že vključuje kvalificirani časovni žig.

Napredni podpis s kvalificirani potrdilom

Na voljo vsem uporabnikom z najmanj srednjim nivojem zaupanja v identiteto, ki so bili identificirani ob fizični navzočnosti.
Rekono.Sign omogoča ustvarjanje naprednih elektronskih podpisov s kvalificiranim potrdilom na daljavo v skladu z Uredbo eIDAS in zagotavlja, da ima podpisnik izključni nadzor nad uporabo svojih podatkov na oddaljeni napravi za ustvarjanje elektronskega podpisa, s katero v njegovem imenu upravlja ponudnik storitve zaupanja, in da so pri uporabi naprave izpolnjene zahteve za napredni elektronski podpis. Podpis že vključuje kvalificirani časovni žig.

Kvalificirani podpis

Na voljo vsem uporabnikom z najmanj srednjim nivojem zaupanja v identiteto, ki so bili identificirani ob fizični navzočnosti.
Rekono.Sign omogoča ustvarjanje kvalificiranih podpisov na daljavo v skladu z Uredbo eIDAS in zagotavlja, da ima podpisnik izključni nadzor nad uporabo svojih podatkov na oddaljeni napravi za ustvarjanje elektronskega podpisa, s katero v njegovem imenu upravlja ponudnik storitve zaupanja, in da so pri uporabi naprave izpolnjene zahteve za kvalificirani elektronski podpis. Podpis že vključuje kvalificirani časovni žig.

Napredni podpis

0,00 € 0,00 €

Storitev je za končnega uporabnika brezplačnaUporabi

Kvalificiran podpis za fizične osebe

0,00 € 0,00 €

Storitev je za končnega uporabnika brezplačna
  Uporabi

Kvalificiran podpis za fizične osebe, zaposlene pri pravni osebi

6,00 € 1,20 €

Kvalificiran elektronski podpis že vključuje kvalificran časovni žig in do pet dokumentov v primeru enkratnega podpisa

 

Uporabi
rekono_logo_napis

Ekipa, ki skrbi za delovanje sistema Rekono, ima dolgoletne izkušnje na področju informacijskih sistemov, sistemov elektronske identitete in elektronskih podpisov, sistemov informacijske varnosti ter sistemske integracije. Podjetje Rekono, ki skrbi za delovanje sistema, ima za svoje IT-storitve vzpostavljen sistem upravljanja storitev, ki je certificiran po standardu ISO 20000, sistem vodenja varovanja informacij, ki je certificiran po standardu ISO 27001 ter sistem vodenja kakovosti, ki je certificiran po standardu ISO 9001. Podjetje Rekono je tudi prejemnik pristopnega certifikata Družbeno odgovoren delodajalec, katerega naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.


© 2023 Rekono d.o.o., Vse pravice pridržane